Omarska
Fudbalski klub Omarska/Facebook

Nakon što je završena polusezona u Prvoj ligi Republike Srpske, jasno je da je Omarska najgledanija u svom rangu, a njenim brojkama mogu pozavidjeti i pojedini premijerligaši.

Spuštene su zavjese na jesenji dio sezone Prve lige Republike Srpske, a šampion prvog dijela je Krupa koja je osvojila 37 bodova, ali im je jedan oduzet od strane Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Osim Krupe, Sloge i Slobode u vrhu tabele Prve lige Republike Srpske našao se i novajlija, a to je Fudbalski klub Omarska. Omarska je polusezonu završila na šestom mjestu, sa 24 osvojena boda. Ipak, ne samo da su dobre igre obilježile ovu sezonu Omarske, već i sjajna podrška koju su imali sa tribina u svakoj utakmici.

Srpske, Premijerligaši mogu da pozavide Omarskoj na gledanosti u Prvoj ligi Republike Srpske
Foto: FK Omarska/Facebook

Prema podacima Fudbalskog saveza Republike Srpske, Omarsku je na sedam prvenstvenih domaćih utakmica posmatralo pet hiljada i 100 navijača. Pored tog broja, Omarska je i na dvije utakmice Kupa Bosne i Hercegovine imala glednost od 1,700 navijača.

Iza Omarske nalazi se Sutjeska. Fočaci su takođe bili uz svoj klub u ovom dijelu sezone i nagradili dobre igre, a na osam utakmica u Foči bilo je četiri hiljade i 300 navijača.

Slogu iz Doboja i dubički Borac je posmatralo gotovo isto gledalaca na osam utakmica, a to je brojka oko 1600 navijača. Preko hiljadu navijača u ovoj polusezoni bilo je još u Novom Gradu na mečevima Slobode, Prnjavoru i Janji na mečevima Ljubića, odnosno Podrinja.

 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime