Hasanbegović
Damir Hajdarbašić/fkz.ba

Predsjednik Željezničara Nazif Hasanbegović govorio je o trenutnom stanju blokiranih računa kluba sa “Grbavice” za “Faktor”. 

Svih 13 računa u šest banaka koje ima Željezničar i dalje su pod blokadom, prema izvješću Centralne banka Bosne i Hercegovine, a situaciju je prokomentarisao prvi čovjek “Plavih” Nazif Hasanbegović. 

“Još uvijek je to proces koji funkcioniše. Vezano je za današnji ugovor, za izgradnju novog povjerenja, znači onoga što je napravio klub u zadnje vrijeme. Tako da će taj proces vjerovatno zaživjeti. Ima još koraka koje trebamo napraviti u skladu s onim što smo i govorili u procesu stabilizacije kluba – rekao je Hasanbegović, pa dodao: 

“Najvjerodostojniji je podatak Centralne banke Bosne i Hercegovine. Oni će kad objave, a ja se nadam ubrzo, dati svima tačnu informaciju. To je taman, samo pratite Centralnu banku. Zaista je tako. Sve smo radnje preduzeli u svrhu dobrog poslovanja, dobrog korisnika, sve što treba”.

Prvi dio tekuće sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, te turbulentnu godinu Željezničar će završiti utakmicom protiv Širokog Brijega na domaćem terenu u nedjelju od 15h, a nakon toga će se nastaviti izazovan period za vodeće ljude kluba.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime