Hasanbegović
Foto: Printscreen

Na današnjoj skupštini Fudbalskog kluba Željezničar Nazif Hasanbegović je postavljen na mjesto predsjednika, a nakon imenovanja dao je izjavu u kojoj je rekao da ne želi odmah nešto obećavati i da svi zajedno moraju vratiti klub tamo gdje pripada, izjavio je za “Sportsport“.

“Pred nama je puno posla i rada, ali uvjerenja sam da možemo klub dovesti na onu poziciju koju zaslužuje. Poruka i navijačima da svi moramo biti jedisntveni i vidjeti šta možemo uraditi za klub. Svi validni ugovori ostaju. Želimo da uspostavimo kontinuitet da vidimo šta valja. Distaciranost gospodina Cerića od Sarajeva otežavala je rad kluba. Mi ćemo se nadati da će on ostati vezan za klub, a gospodin Badžak je imao svojih poslovnih obaveza, ali on ostaje takođe uz klub”rekao je novi predsjednik Željezničara te dodao:

“U ponedjeljak ćemo imati ozbiljne razgovore i kandidate za šefa stručnog štaba. Intezivno razgovoramo s igračima, nekima i ističe ugovor. Kada bude šef stručnog štaba imenovan onda će i on vidjeti šta i kako dalje. Nezahvalno je odmah nešto obećavati, ali svi zajedno želimo da vratimo klub tamo gdje i pripada. Ovo je prcoes zajedinštva u koji svi moramo biti uključeni”.

Nazif Hasanbegović je stručnjak za strateško komuniciranje i PR.

Skini MERIDIANSPORTBH APLIKACIJU i budi u toku sa svim sportskim vijestima!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime