FK Sloboda Tuzla/Facebook

Fudbaleri Slobode novu sezonu Premijer lige otvaraju utakmicom protiv Rudara iz Prijedora. Nakon skoro godinu i po dana, publika će imati mogućnost da sa tribina bodri svoje “Crveno-crne“, a prema ranije donesenoj odluci, utakmice na “Tušnju” moći će pratiti hiljadu gledalaca.

Kako se navodi na zvaničnoj stranici tuzlanskog kluba, ulaznice za utakmicu Sloboda–Rudar Prijedor moći će se nabaviti preko klupske navijačke prodavnice, a od sutra se mogu kupiti i na dva prodajna mjesta u gradu.

Cijena ulaznice za utakmicu protiv Rudara iz Prijedora iznosi 10 konvertibilnih maraka, a u prodaju će biti pušteno po 500 karata za tribine Zapad i Sjever. Ulaz na utakmicu je besplatan za članove koji posjeduju premijum člansku kartu, dok će za vlasnike standardne članske karte, cijena ulaznice, na pokaz iste, iznositi 5 kovertibilnih maraka i iste mogu kupiti na gore navedenim prodajnim mjestima.

Vlasnici standardnih članskih karata mogu sa popustom kupiti samo jednu ulaznicu za utakmicu i istu preuzimaju osobno uz pokaz ličnog dokumenta.

Utakmica Sloboda – Rudar igra se u nedjelju od 19 časova.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime