Foto: Zlatko Hasanagić

“Horde zla” izrazile su zadovoljstvo odlaskom Sabrine Buljubašić sa mjesta direktorice Sarajeva

UNFKS “Horde zla” pozvale su svoje članove da u što većem broj dođu na današnju utakmicu protiv prnjavorskog Ljubića, a u svom obavještenju za navijače dotakli su se i odlaska Sabrine Buljubašić iz Sarajeva. 

“Nakon višemjesečnog ukazivanja na glavne uzročnike i uzročnice lošeg stanja u Fudbalskom klubu Sarajevo u proteklih nepunih godinu dana putem dopisa, grafita, parola, skandiranja – navijački korpus bordo kluba je konačno dočekao da na dan 75. rođendana Fudbalskog kluba Sarajevo bude odstranjen njegov posljednji i glavni parazit, a to je sada već bivša direktorica Sabrina Buljubašić.
 
Navedena je posljednja u nizu donosioca pogrešnih odluka koje su koštale naš voljenih klub gubitka titule u prethodnoj sezoni, kao i mnogih drugih propusta na poslovnom planu kluba. Ne zaboravljamo i podsjećamo da je iza nje ostalo još par sitnih parazita i poltrona koje je dovela u klub i postavila na različite pozicije u klupskim strukturama, od različitih službi pri samom klubu do trening kampa, kao da je riječ o njenom privatnom vlasništvu. Nadamo se da će pomenute sitne duše u što skorije vrijeme slijediti njen primjer i pridružiti joj se na birou za zapošljavanje, te da će im vrata Fudbalskog kluba Sarajevo vječno ostati zatvorena.
 
Nadamo se da će se klub na takmičarskom planu vratiti na put na kojem je stao u decembru prošle godine, a eventualnim budućim parazitima, eksploatatorima i svim drugim kojima je privatni interes i uspjeh bitniji od interesa i uspjeha kluba poručujemo da, kao i sve ove godine – mi nikad odustati nećemo” – piše u objavi Hordi zla. 

Sarajevo će danas od 17:30h ugostiti Ljubić u okviru osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine. 

Menadžment premijerligaša s “Koševa” uskoro bi mogao dobiti osvježenje, u vidu Ivana Kepčije, koji je jedno od potencijalnih rješenja za poziciju sportskog direktora. 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime