foto: FK Velež Mostar/facebook

Sada već bivši te iskusni golman Veleža Slaviša Bogdanović se putem društvenih mreža oprostio od kluba sa stadiona “Rođeni”.

Slaviša Bogdanović je u redove Veleža došao prije četiri godine te je za njih odigrao ukupno 83 utakmice u svim takmičenjima, a sada je došlo vrijeme za rastanak te se iskusni golman oprostio od mostarskog kluba.

“Dragi moji, nakon više od četiri godine došao je dan za rastanak. Bila mi je čast i privilegija nositi ovaj dres i biti dio Veleža. Hvala domaćinu kuće gospodinu Hasiću, a zatim gospodin Husniću za priliku i pravi odnos sve vrijeme”napisao je Bogdanović na društvenim mrežama i dodao:

“Hvala direktoru Džemilu, također trenerima Dudiću i njegovom stručnom štabu, svim igračima od prvog do posljednjeg za vrijeme koje smo proveli zajedno i drago mi je što sam radio sa ovakvom grupom. Hvala svim ostalim ljudima koji su bili sa nama u klubu 24 sata, doktori, ljudi koji su se brinuli o zemljištu kao i o opremi. Na kraju, zahvalio bih se onima bez kojih bi sve ovo bilo uzalud, a oni su iskreni navijači. Zbogom i vidimo se uskoro. Mostar u srcu, Velež do groba”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime