Printscreen

Iako mu je na kraju sezone istekao ugovor sa Radnikom, srpski fudbaler Ivan Šubert ostao je da ostane u Bijeljini iako je već bio na izlaznim vratima kluba, pa će i naredne sezone komandovati odbranom Bijeljinaca.

“Iskreno, ostao sam jer ništa zadovoljavajuće iz inostranstva nije došlo. Imao sam namjeru da odem u inostranstvo, bilo je nekih razgovora, ali ništa to nije bilo toliko konkretno. Onda su me ponovo zovnuli iz Radnika, obećali su mi iz kluba bolju situaciju nego što je bila u nekom finansijskom smislu i ja sam krenuo za Bijeljinu. Stvarno, kada sam došao na razgovor sve što su mi rekli su ispoštovali, u smislu nekih zaostalih dugovanja, i nisam imao dilemu da li da ostanem, tako da sam produžio saradnju na još godinu dana” – izjavio je Šubert za “Sport1“.

Radnik će u novu sezonu ući sa prilično mladom ekipom, a od iskusnijih fudbalera tu su pored Ivana Šuberta i Velibor Đurić te Aleksandar Vasić.

“Dosta mlada ekipa i moram reći da mi se sviđa kako je to sastavljeno. Još se uigravamo, dosta je tu mladosti, biće sigurno i uspona i padova, ali da ne mislim da će biti kvalitetno ne bih ni ostajao u Radniku, već bih potražio nešto drugo. Djeluje mi ovo dobro, naravno imamo dosta posla pred nama, ali vjerujem da Radnik može ispuniti sve svoje ciljeve, a prije svega to je opstanak u Premijer ligi BiH ove sezone” – rekao je iskusni stoper pa se osvrnuo i na sam početak nove sezone.

“Prva dva kola kući. Ne smije da bude nekog kalkulisanja. Želimo da krenemo u pozitivnom nizu, a ne da već od prvog kola moramo da jurimo neki zoastatak. Mislim da možemo krenuti dobro, a to bi bilo i veoma značajno, jer nakon toga nam slijedi pet paklenih kola protiv najkvalitetnijih ekipa u ligi i sigurno neće biti lagan start sezone” – završio je Šubert.

Radnik će novu sezonu otvoriti 16. jula protiv ekipe Leotara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime