Barbarić
NFSBiH

Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine za utakmice sa Saudijskom Arabijom i Hrvatskom priprema se u Tesliću, a svoj osvrt na ekipu dao je selektor Ivica Barbarić. 

“Zadovoljni smo kako protiču pripreme, sve se odvija onako kako smo planirali. U Tesliću imamo odlične uslove za rad. Ovo je odlična prilika da upoznamo ovu generaciju igrača koja će nastupiti u kvalifikacijama na jesen. Sve je za sada u najboljem redu i nadamo se da će tako i ostati” – započeo je Ivica Barbarić, pa dodao: 

“Pred nama su kvalitetne provjere. Hrvatska je dobra ekipa i bitno nam je da do kvalifikacija vidimo gdje smo u odnosu na njih. O Saudijskoj Arabiji nemamo previše informacija. Međutim fokus je na nama. Bitno nam je da odigramo što bolje utakmice i da ostvarimo dobre rezultate, ali još važnije je da selektiramo ekipu na pravi način i spremimo se za ono što nas čeka u kvalifikacijama”.

Bosanskohercegovački juniori će u Svetom Martinu na Muri odigrati utakmice protiv Hrvatske petog juna u 11h i Saudijske Arabije tri dana poslije u isto vrijeme.

Skini MERIDIANSPORTBH APLIKACIJU i budi u toku sa svim sportskim vijestima!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime