Foto: Sloga Gornje Crnjelovo

Ne stišava se bura nakon utakmice u kojoj je Sloga iz Gornjeg Crnjelova savladala ekipu Mladosti iz Rogatice sa 16:0, jer se juče javnosti obratio Dejan Limić iz Mladosti, a danas su mu odgovorili iz pobjedničkog tima. 

Limić je napisao da je domaćin bio bahat, pohlepan, gladan i da su protiv drugih ekipa “povukli ručnu” kada osiguraju pobjedu, a protiv Mladosti su nastavili da pune mrežu oslabljenog rivala. Na to su mu veoma brzo odgovorili iz Sloge, gdje je trener Dalibor Kapikul rekao da bi poniženje bilo da su povukli ručnu i tako pokazali da protivnik nije dostojan. Njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti:

Fudbalski klub Sloga je zbog svog poštenog odnosa prema igri, prema publici, ali i prema svim akterima fudbalske utakmice zadobio simpatije i poštovanje ogromnog broja ljubitelja ove prelijepe igre širom Bosne i Hercegovine. Uvijek smo davali svoj maksimum i uvijek će tako i biti.

Ne ulazeći u razloge ružnih, zlobnih, nekorektnih i netačnih navoda iz redova naših jučerašnjih protivnika, reći ću da mi svaku utakmicu igramo na isti način i sa istom ambicijom. Naš kadar broji 20 kvalitetnih igrača i treba li da se pravdamo nekome ako smo dobri?
Zar u stvari nije poniženje ako neko ‘povuče ručnu’ i na taj način vam pokaže da mu niste dostojan protivnik?

Sve ekipe protiv nas izlaze izuzetno motivisane i to nama imponuje. To govori da nas cijene i da poštuju naš rad. Bilo je mnogo pobjeda, bilo je i poraza. Nakon svakog poraza, sportski smo pružili ruku svom protivniku i rekli mu da uživa u zasluženoj pobjedi, jer smo i kad smo gubili davali svoj maksimum u tom trenutku.

Sezona je tek počela. Pred nama je mnogo izazova i biće izuzetno teških utakmica. Radujemo se susretima i viteškom nadmetanju sa našim sportskim prijateljima u narednih 26 prvenstvenih kola. Sredina smo u kojoj su igrači i treneri srećni i zadovoljni, ne krijemo svoje ambicije, želimo biti prvi i uživamo u svakom danu provedenom na terenu” – istakao je Kapikul. 

Kako će se dalje nastaviti ova rasprava u Drugoj ligi Republike Srpske – grupa Istok, vidjećemo u narednim danima.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime