Foto: NK Svatovac Poljice7Facebook

Fudbalski klub Svatovac iz Poljica oglasio se nakon poraza od Seone rezultatom 3:2, zbog, kako su naveli, pristrasnog suđenja i očigledne pomoći glavnog arbitra Imšića. Takođe, pomenuli su i prvog čovjeka kluba Fahrudina Selimovića koji je, navodno, psovao majku gostujućim fudbalerima.

“Na kraju postavljamo pitanje za koga se igra ova liga? Javašluk ,cirkus ili kako već da nazovemo današnju utakmicu u Seoni. I da krenemo nakon nedosudjenog auta za našu ekipu na šta glavni sudija ne uvažava odluku četvrtog suca, penal za domaćina. Čizmić hvata živu loptu, kontra i penal očigledan za nas. Na šta pomoćni sudac Borgić Josip signalizira da penala nema, ipak glavni sudac Imšić ostaje pri svojoj odluci, ali zanimljivo, domaći igrač ne dobija žuti karton, Kukić pogađa za 0:1. Domaćini iz kornera dolaze do 1:1 što je i bio i rezultat prvog poluvremena” – počeli su sa saopštenjem iz FK Svatovac, te nastavili:

U drugom poluvremenu glavnu ulogu junaka preuzimaju pomoćni suci Jorgić Josip i Grgić Mario. 49. minuta i drugi žuti karton za Tursunovića koji mu na insistiranje dotičnog Jorgić Josipa daje glavni sudija Imšić. Ali tu nije kraj javašlucima kriminalaca u crnom. Naši momci su danas izgarali na terenu a kruna svega toga dolazi u 63 minutu. Saburović je nanizao 3 igrača Seone, ostavio povratnu loptu za Okačića koji rutinski pogađa za 1:2. Nakon toga ponovo cirkus kriminalca Josipa koji ponovo dosuđuje nepostojeci penal za domaće na šta glavni sudija Imšić pobija njegovu odluku i ostaje nijem na fizičko nasrtanje domaćih igrača (tačnije kapitena koji ga hvata za vrat) i igra se nastavlja“.

seone, Svatovac ogorčen nakon meča protiv Seone, pitaju se: “Za koga se igra ova liga?”
Foto: NK Svatovac Poljice/Facebook

Dalje, klub koji se takmiči u Drugoj ligi FBiH, grupa Centar dodao je:

Da ne govorimo o bezbroj sitnih faulova, autova koji nisu dosuđeni za našu ekipu. Na kraju svega primili smo gol u 94. minuti nakon nepravilno izvedenog auta, ali o tom potom. Domaćinima hvala na gostoprimstvu i čestitamo na pobjedi. Hvala i gospodinu Fahrudinu Selimoviću (Peri) koji je psovao majku našim igračima i vrijeđao iste da bi pojedine osobe koje ne znamo koju funkciju obavljaju hvatale i našeg igrača za vrat. Hvala vam još jednom i dobrodošli u Poljice, a momcima u zelenim dresovima svaka čast”.

Ekipa Svatovca nakon četiri kola nalazi se na četvrtoj poziciji za devet bodova.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime