Printscreen

Trener Radnika Vlado Jagodić nakon poraza od Širokog Brijega u Bijeljini izjavio je da su njegovi izabranici pravili katastrofalne greške te da se nada da će i naredne sezone igrati Premijer ligu Bosne i Hercegovine ukoliko Mladost ne dobije licencu.

“Kao i u prethodnim utakmicama, danas smo napravili katastrofalne greške, pa smo morali stizati rezultat protiv ekipa kakva je Široki Brijeg. Bilo je teško se vratiti, jer smo naivno primili pogodak, a o drugom neću ni da pričam. To nam se stalno ponavlja. Igračima ne mogu ništa zamjeriti, jer su dali sve od sebe”rekao je Jagodić te dodao:

“Radnik ima dobre mogućnosti da i sljedeće sezone igra u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Ovo je odraz čitave godine u kojoj je bilo dosta turbulencija. Nadam se da je pravda na našoj strani i da ćemo zadržati status premijerligaša, jer Radnik to zaslužuje”.

Odluka o licenci će biti donesena sutra te će se onda znati ostaje li Radnik u Premijer ligi ili će preseliti u Prvu ligu Republike Srpske naredne sezone.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime