Printscreen

Šef stručnog štaba Radnika iz Bijeljine Vlado Jagodić dao je izjavu za “SrpskaInfo” pred početak nove sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine.

“Generalno možemo biti zadovoljni urađenim. Ono što je meni kao treneru najbitnije je da rastemo kao ekipa i da je borbenost i odnos prema radu na zavidnom nivou i to sam rekao momcima . Znamo sve detalje, koliko smo kasnili sa startom priprema, a ekipa je u sve boljoj formi. Protiv Borca smo bili odlični 45 minuta, zatim smo imali dobrih 60 minuta u Doboju, pa 75. minuta protiv Mačve. Da smo na vrijeme krenuli onda bih u generalnoj probi iskristalisao sastav i uveo samo pet izmjena. Ovako morao sam da dam šansu svima jer imam još nekih dilema oko igrača koji su na probi. Samo tri igrača sam ostavio svih 90 minuta to su Sušić, Popara i Ristanović koji rade sa nama od starta”izjavio je Jagodić pa dodao:

“Treba nam vremena da se uigramo, ali pokazatelji su dobri. Mlađi smo, igramo brže i jednostavnije, što želim. Puno smo konkretniji i borbeniji i imamo dobru atmosferu . Sve me to veoma raduje. Na drugoj strani imamo dosta mladih neiskusnih igrača koji nisu igrali ovaj rang. Ono što je sigurno da nećemo imati problema sa zaštićenim godištem i da ćemo se narednih dana fokusirati na Leotar. Oni su dosta sačuvali tim, imaju okosnicu, a nastojaćemo što bolje da ih skautiramo i spremimo se do meča u petak”.

Do početka prvenstva i narednog vikenda, Radnik će odraditi još dvije provjere i to protiv Raševca iz Krupnja i Alfe iz Modriče.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime