Foto: Facebook/FK BORAC Banja Luka

Defanzivac Borca iz Banjaluke Marko Jovanović je izjavio kako ostaje velika žal zbog bodovne razlike sa Zrinjskim na kraju polusezone Premijer lige Bosne i Hercegovine i da titula možda i nije realna u ovom momentu, ali da je ostalo dosta stvari za koje se klub može boriti.

“Nekako kada saberemo cijelu godinu ja mislim da je ona jako uspješna i da je sigurno jedna od najuspješnijih u istoriji Borca. Osvojili smo titulu, ostvarili veliki uspjeh pobijedivši jedan Kluž u Banjaluci i nakon toga smo ušli u neku krizu što je i sasvim normalna stvar. Mnogo veći klubovi padnu pa izađu iz te krize, ali kada se sve sabere trećim mjestom možemo biti zadovoljni”rekao je Marko Jovanović pa nastavio:

“Ostaje naravno velika žal što je Zrinjski pobjegao toliko koliko jeste, ali sa druge strane mi imamo ciljeve za narednih šest mjeseci i težićemo ka njima. Titula nije realna u ovom trenutku, ali treba se boriti za Kup Bosne i Hercegovine i za izlazak u Evropu pa samim tim nastaviti ići u pravcu u kojem se klub nalazi posljednje dvije-tri godine”.

Marko Jovanović je u banjalučki Borac došao 1. jula 2019. godine iz beogradskog Voždovca kao slobodan igrač i od tada je za “Velikana iz Platonove” jedan od ključnih igrača u odbrani.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime