Karačić: "Prvih pola sata je bilo naših najboljih otkako sam ja trener"

Trener Posušja Branko Karačić rekao je nakon pobjede nad Zrinjskim od 1:0 da je prvih pola sata bilo najbolje otkako je on trener ovog tima. 

Karačić je naveo da su trebali u tih prvih pola sata i da riješe pitanje pobjednika.

“Hvala na čestitkama. Znali smo kako Zrinjski igra i da nisu u nekoj formi. Galić je danas odlično branio i moram da ga pohvalim, ali svi su bili dobri. Mi smo vjerovali da možemo i da način na koji radimo je dobar da se odupremo. Zrinjski je godinama najbolja ekipa u Premijer ligi. Prvih pola sata je bilo naših najboljih otkako sam ja trener. Mislim da smo tada trebali i riješiti utakmicu. Normalno je da je Zrinjski imao šanse da nas kazni, ali eto izdržali smo. Sve čestitke mojim igračima jer su izdržali veliki pritisak” – rekao je Karačić i dodao:

“Pazite, mi smo spremali na tu mogućnost sa kartonima. Bili smo spremni na to. Manevarski prostor smo pustili Zrinjskom, ali onda ta gustoća i kvalitetno pomjeranje igrača i preporznavanje situacije je omogućilo da iznenadimo. Na našu sreću Zrinjski nije imao dan, ali moji momci su odigrali sjajno. Imamo samopouzdanje od početka sezone i u ovih šest kola smo jedino loše igrali protiv Sarajeva u Sarajevu nekih pola sata. Sve drugo smo odigrali jako dobro i ja sam zadovoljan kako radimo i kako igramo. Ljudi iz Uprave nas prate koliko mogu, a veliko hvala mojim saradnicima i igračima”.

Posušje će u narednom kolu gostovati ekipi Borca.

Postavi odgovor