Branko Karačić: "Puno je nepoznanica kod obje ekipe kada je u pitanju forma"

Šef stručnog štaba Posušja Branko Karačić je najavio današnji derbi susret drugog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Širokog Brijega.

Posušje će u hercegovačkom derbiju ugostiti Široki Brijeg večeras od 21h na terenu stadiona “Mokri Dolac”, a komentar prije početka istog je dao trener domaćih Branko Karačić.

“Nadam se da ćemo u ovom susretu sa Širokim biti dobri. Puno je nepoznanica kod obje ekipe kada je u pitanju forma, a razlog tome je i veliki broj promjena u igračkom kadru. Široki Brijeg ima novog trenera i nove ambicije, ali mi isto tako možemo reći da smo kvalitetno odradili pripreme. Mislim da će moja ekipa odraditi dobru utakmicu protiv respektabilnog i kvalitetnog protivnika”rekao je Karačić pa dodao:

“Imamo obavezu dati sve od sebe i da uz dozu sreće koja je uvijek potrebna dođemo do povoljnog rezultata. Znamo ambicije i kvalitete Širokog, ali svjesni smo i kvaliteta naših igrača i zbog toga vjerujemo da nećemo razočarati naše navijače koje očekujemo u velikom broju na Mokrom docu”.

Postavi odgovor