foto; NK Široki Brijeg/Facebook

Mato Stanić je napustio Široki Brijeg i karijeru će nastaviti u Rijeci, a o tome je za “Hercegovina.info” govorio Toni Karačić. 

“Mato Stanić je završio svoju misiju u Širokom Brijegu. To je naša realnost, stvarati mlade igrače i onda praviti transfere, mi smo spremni na to. Treba imati kvalitetan rad, kvalitetan odnos i kontinuitet igara da bi bio nekome zanimljiv. To je put koji se uz pošten rad isplati. Je li ovo hendikep za Široki Brijeg? Imamo jednu stranu gdje nam odlazi igrač koji se isprofilisao, ali se s druge strane otvara put novim mladim igračima. S njima treba samo strpnjenja” – rekao je Toni Karačić, a potom odgovorio i na pitanje o tome koliki će trag Stanić ostaviti na “Rujevici”

“O tome sada ne možemo još govoriti. I Mato, ali i mi kao klub smo dobili svoju zadovoljštinu. On odlazi u klub koji je među četiri kluba u Hrvatskoj i koji u kontinuitetu igra evropska takmičenja, grupne faze. Činjenica je da su u Rijeci svi igrači koji su stigli iz Širokog Brijega da su ostavili veliki trag. Posebno apostrofiram trag kod navijača. Navijačima ne možeš nešto umjetno napraviti. To je sinergija koja se napravi odnosom i kvalitetnim igrama. To su svi naši igrači koji su bili u Rijeci i napravili”.

Stanić se kroz mlađe uzraste paralelno razvijao u Širokom Brijegu i zagrebačkom Dinamu, a u Hrvatskoj je imao priliku igrati i za drugoligaša Kustošiju.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime