Foto: Peđa Milosavljević/StarSport

Reprezentacija Srbije je poslije lošijeg izvođenja penala izgubila od Škotske u finalu baraža za Evropsko prvenstvo, a nakon regularnih 90 minuta i produžetaka rezultat je bio 1:1.

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza smatra da je ovaj poraz protiv Škotske ozbiljan udarac za srpski fudbal i da svi snose odogovornost za neuspjeh.

“Vjerovali smo da imamo kvalitet i da smo zaslužili da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. Posebno poslije utamice u Norveškoj. Nažalost, to se nije dogodilo i naravno da se postavlja pitanje odgovornosti. Odgovorni smo svi. Rukovodstvo Saveza, stručni štab i igrači. Ostaje nam da završimo takmičenje u Ligi nacija, a pred nama su utakmice protiv Mađarske i Rusije. Nakon toga slijedi kompletna analiza ostvarenih rezultata i učinjenog u minulom periodu. Izvršni odbor FS Srbije je 25. novembra, Skupština je zakazana za 20. decembar i tada će se donijeti odluke koje su u najboljem interesu srpskog fudbala” – rekao je Kokeza i nastavio:

“Sljedeće godine počinju kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo za koje moramo da budemo spremni. Očigledno spremniji nego što smo bili u kvalifikacijama za Evropski šampionat”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime