Krunić
FK Leotar Trebinje - (OFFICIAL)/facebook

Branislav Krunić najavio je duel Željezničara i Leotara. 

Leotar će u okviru 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine gostovati na “Grbavici”, a utakmicu protiv Željezničara najavio je trener Branislav Krunić

“Nismo imali mnogo vremena za slavlje nakon pobjede protiv Rudara, jer nas očekuje još jedan veoma važan meč sa Željezničarom. Nedeljni meč dočekujemo u različitom raspoloženju u odnosu na protivnika. Nakon dvije vezane pobjede dobro stojimo na tabeli, a i motivacija i elan u ekipi su na visokom nivou. Nemamo neku posebnu pripremu za ovu utakmicu” – rekao je Krunić, pa dodao:

“Mi smo i do sada na svakoj utakmici igrali čvrsto, organizovano, borbeno i to je nešto što ću tražiti od igrača i na sljedećem susretu, jer samo tako možemo doći do bodova. Ne zavarava nas loša forma Željezničara, ali i ne posvećujemo puno vremena tome i njihovim problemima, jer se više fokusiramo na svoju igru”. 

Krunić, Krunić: “Moramo imati respekt prema tradiciji Željezničara, ali ćemo pokušati iskoristiti njihove nedostatke i ostvariti pozitivan rezultat”
foto: MeridianSportBH

“U pitanju je veliki klub koji je nedavno proslavio 100 godina od osnivanja i jedan je od najvećih klubova na ovim prostorima, tako da se prema toj tradiciji uvijek mora imati respekt. Znamo koje su njihove najjače strane, ali su ispoljili i neke nedostatke koje ćemo mi pokušati da iskoristimo i da se i sa ovog gostovanja vratimo sa pozitivnim rezultatom” – zaključio je trener Leotara. 

Utakmica između Željezničara i Leotara odigraće se u nedjelju, s početkom od 17h. 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime