printscreen

Fudbaler Brajtona Adam Lalana priznao je u razgovoru za “Times” da je pogrešno procijenio kvalitete engleskog štopera Harija Megvajera. 

Iako je njegova uloga u svim timovima za koje je do sada igrao od velikog značaja, te su njegove jače strane kvaliteti na kojima se često zasniva neka od fazi igre njegove ekipe, Hari Megvajer se često nalazi na udaru opravdanih i neopravdanih kritika. Rijetko koji kritičar opovrgne ono što je ranije izrekao, ali to nije slučaj sa Adamom Lalanom, koji je u razgovoru za “Times” uputio javno izvinjenje štoperu Mančester junajteda i engleske reprezentacije. 

“Pogrešno sam procijenio Megvajera i nemam problem da priznam to. Uvijek sam mislio da je dobar igrač, ali nakon ovoga što je pokazao meni, a nadam se i ostalima, na ovom Euru, mogu samo reći da je on nivo iznad. Da je dokazana svjetske klasa na svojoj poziciji” – rekao je Lalana. 

Megvajer će u nedjelju imati priliku okititi se prvom medaljom sa Engleskom u finalu Evropskog prvenstva u kojem će se njegova reprezentacija na “Vembliju” sastati sa Italijom. 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime