Foto: Srđan Stevanović/Starsport Photo

Sada već bivši trener Vojvodine Nenad Lalatović u narednom periodu će biti šef stručnog štaba Radničkog iz Niša.

Lalatović je sa Vojvodinom ostvarivao odlične rezultate, ali zbog loše finansijske situacije i neslaganja sa upravom, temperamentni trener je napustio Novi Sad.

Ubrzo je stigao poziv Radničkog iz Niša, koji je on prihvatio.

Sa velikim zadovoljstvom se vraćam u klub u kojem sam proveo prelijepih godinu dana. Nisam se mnogo razmišljao kada sam dobio ponudu od rukovodstva kluba na čelu sa Ivicom Tončevom i Draganom Markovićem Markonijem. Mi smo već pokazali da smo dobitna kombinacija i dogovorili smo se bukvalno za pet minuta. Za Radnički i njegove navijače sam se puno vezao i veoma mi je drago što ćemo ponovo biti na istoj strani. Ovo je veliki klub, Niš je sjajan grad za život i jedva čekam da ponovo počnemo da pišemo istoriju” – rekao je Lalatović i dodao:

Radnički više nikada ne smije da dozvoli sebi da bude u poziciji u kojoj je bio u prošloj sezoni, kada je do posljednjeg minuta strepio za opstanak u ligi. To mora da ostane iza nas, a ispred nas je jedna ozbiljan rad i povratak na staze uspjeha. Naš cilj će biti plasman među četiri najbolje ekipe u Superligi i povratak u Evropu“.

Uprkos svim najavama da karijeru nastavlja u inostranstvu i da više ne želi raditi u Srbiji, Lalatović se vratio u Niš iz kojeg je poprilično burno otišao.

Skini MERIDIANSPORTBH APLIKACIJU i budi u toku sa svim sportskim vijestima!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime