Bizaran razlog zbog koga je Nasri potpisao za Sevilju

Samir Nasri je u nedavnom intervjuu za “Reuters” otkrio uistinu bizaran te pomalo neprofesionalan razlog zbog kog je ovaj vezni igrač prešao u Sevilju.

Godina je 2016., i Samir Nasri je pokušavao da oživi svoju karijeru koja je polako “propadala” i padala u sjenku od dana njegove dominacije u dresu Arsenala, te sa početke karijere u Mančester sitiju.

Tako je ovaj nekadašnji francuski reprezentativac te iste godine pristao da pređe u špansku Sevilju, a razlog zbog koga je on prelomio da dođe i ovaj klub je pomalo bizaran te neprofesionalan.

RTXG0BV8
REUTERS/Eric Gaillard

Naime, Nasri je u intervjuu za “Reuters” potvrdio da je razlog prelaska u Sevilju taj, što mu je tadašnji trener Horhe Sampaoli dozvolio da se opija i izlazi u noćne klubove.

“Imao za zaista prijateljski odnos sa Sampaolijem, on mi je bio više drug nego trener. On me je toliko volio da je rekao: ‘Dođi u naš tim, smiješ piti, izlaziti u noćne klubove, ma radi šta hoćeš i ja ću ti pokrivati leđa. Jedino što tražim od tebe je da igraš dobro za vikend'”otkrio je Nasri pa dodao:

“Šta više, tokom jednog vikenda ja nisam bio u mogućnosti da igram i želio sam da odem kući te da vidim svoju porodicu, pa mi je Sampaoli ponudio da mi pričuva kuću i moga psa”.

Nije se Nasri puno zadržao u Sevilju, tj. tek jednu sezonu kao pozajmljen igrač Mančester sitija, i poslije toga je njegova karijera doživjela potpuni sunovrat te je ovaj fudbaler 2020. godine odlučio da u 33. godini života okači kopačke o klin.

Postavi odgovor