Teri
REUTERS/Catherine Ivill

Džon Teri aktivirao se na društvenoj mreži “Twitter”, a potom odgovorio na prozivku jednog od korisnika iste. Nakon što je muškarac napisao Kevinu Pitersenu da brine o svojoj ženi nakon što je legendarnom fudbaleru, a danas treneru poželio dobrodošlicu, Teri mu je odgovorio da je bar on siguran, jer je vidio fotografije njegove supruge. 

Bivši engleski fudbaler, a danas trener bez angažmana Džon Teri napravio je svoj profil na društvenoj mreži “Twitter”, a odmah potom mu je Kevin Pitersen, bivši igrač kriketa, a danas komentator tog sporta, poželio dobrodošlicu. 

Teri je potom privukao pažnju na sebe u prepisci u komentarima. Nakon što je jedan od Pitersenovih pratioca komentarisao komentatoru kriketa da pripazi na svoju suprugu, fudbalski trener odgovorio je na sljedeći način, ostavivši pritom i emotikon svinjske glave:

“Tvoja je supruga sigurna, vidio sam je na tvom profilu”. 

Teri, Džon Teri poručio navijaču da ne brine nakon što je već vidio fotografije njegove supruge
printscreen

Motiv korisnika društvene mreže kojem je Teri odgovorio na komentar vjerovatno se krije u preljubi bivšeg engleskog fudbalera, koji je 2010. godine prevario svoju suprugu sa izabranicom tadašnjeg saigrača Vejna Bridža. 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime