Foto: Reuters/Yves Herman

U nedelju ujutru priveden je Ajaksov napadač Kvinsi Promes zbog sumnje da je svom rođaku nanio teške tjelesne povrede nožem.

Do pomenutog incidenta došlo je u julu mjesecu ove godine i to na privatnoj žurci koju je organizovao upravo Promes. Tokom vremena provedenog na druženju navodno su se posvađali on i njegov rođak, što je rezultiralo reakcijom Ajaksovog fudbalera, a ubod nožem okarakterisan je kao teška tjelesna povreda.

Promes će u zatvoru provesti tri dana za vrijeme trajanja istrage, a u slučaju da se dokaže njegova krivica potencijalna kazna zatvori iznosi četiri godine. 

Jedan od najpoznatijih timova svijeta specifičan po svojoj istoriji, kao i legendama koje su svoje prve fudbalske korake napravili upravo u Amsterdamu nije imao konkretan komentar na privođenje njihovog fudbalera, osim činjenice da će vrijeme pokazati da li je njihov fudbaler zaista kriv.

“Nije se pojavio na treningu i naravno da je to iritantna pojava, ali biti optužen za nešto ne znači da ste to i uradili. Prerano je da  iz kluba kažemo bilo šta na tu tematiku” – prenosi “De Teleegraf”.

Holandski fudbaler redove Ajaksa pojačao je dolaskom iz Sevilje za 15 miliona evra, a u dosadašnjem dijelu sezone odigrao je 17 utakmica i postigao pet golova uz jednu asistenciju.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime