foto: REUTERS/Leon Kuegeler

Svoj ljetni odmor Erling Haland proveo je na grčkom Mikonosu, a tamošnji popularni sportski list “Sporttime.gr” piše da je na popularnom ostrvu potrošio pola miliona evra. 

Kilijan Mbape i Erling Haland najtraženiji su igrači u svijetu fudbala ovog ljeta, a dok mladi Francuz sa reprezentacijom provodi vrijeme na Evropskom prvenstvu, Norvežanin se s Rijadom Marezom provodi na grčkom ostrvu Mikonos. Pored toga što fudbalske zvijezde samom pojavom privlače pažnju gdje god se na svijetu pojave, grčki su mediji našli i dodatni povod da pričaju u napadaču Borusije Dortmund. 

Kako navedeni izvor javlja, Haland je za samo šest sati provoda sa svojim društvom potrošio čak pola miliona evra, a njemu su se prije svega obradovali konobari koje je počastio sa bakšišom od 30 hiljada evra. 

Odšteta koji bi neki klub u ovom trenutku trebao Borusiji Dortmund platiti za Halandove usluge procijenjuje se na 130 miliona evra, a da sam igrač taj novac ne smatra prevelikom vrijednošću dokazuje i ovaj podatak kojeg je objavio grčki medij. 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime