Luka Jović
Foto: REUTERS/Isabel Infantes

Luka Jović je već odavno na marginama Real Madrida i šefa stručnog štaba ovog kluba Karla Anćelotija, ali izgleda da je srpski centarfor pronašao sigurnu luku.

Tokom protekle sezone Luka Jović se nije naigrao u redovima Real Madrida, te je tokom kompletne sezone u svim takmičenjima ukupno skupio tek 549 minuta na terenu na 19 utakmica.

Sve je to rezultovalo da Jović u sezoni iza nas zabilježi tek jedan gol uz tri asistencije. Takva situacija je dovela do toga da srpski centarfor bude proglašen kao svojevrsni “tehnološki višak” u Real Madridu.

Jović, Konačno pronašao sigurnu luku: Jović san kluba iz Serije A?
Foto: REUTERS/Marko Djurica

Ipak, da Jović i dalje zna postizati golove te da nije izgubio onaj predatorski njuh u protivničkom petercu je pokazao na mečevima Lige nacija i to golovima protiv Slovenije te Švedske.

Upravo su ti golovi možda i doveli do njegove nove destinacije, i to prema pisanju renomiranog italijanskog magazina “Gazzetta dello Sport” Fiorentine koja prema isti navodima sanja dolazak ovog centarfora.

Naime, Fiorentina je prema pisanju pomenutog italijanskog medija zainteresovana da dovede Jovića na pozajmicu uz opciju kupovine pri isteku iste, naravno ukoliko Srbin zadovolji njihove ukuse.

Joviću je u svakom slučaju preko potreban odlazak iz Real Madrida, te su mu neophodne minute pred Svjetsko prvenstvo 2022. godine koje će se održati u Kataru od kraja novembra do sredine decembra.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime