Jović: "U Realu sam se srozao, nadam se da ću se vratiti na stari nivo"

Fudbaler Milana Luka Jović pričao je za italijanske medije o tome šta očekuje od sezone u ovom klubu.

On je istakao da mu je ovo velika čast i da se u Realu srozao, nisu se stvari odvijale na najbolji način, ali se nada da će se vratiti na stari nivo.

“Velika je čast i veliko zadovoljstvo igrati za ovako veliki klub. Učiniću sve da ostvarimo ciljeve. Bilo je kontakata još prije tri godine, Paolo Maldini me je zvao dok sam bio u Realu, ali se tada kockice nisu lijepo posložile. Sada sam ovdje, pošto se situacija drugačije odvijala ovog puta, a ja sam želio da dođem baš u Milan. Čekao sam i odbio sve druge ponude” – rekao je Jović i nastavio:

“Prošle godine nisam postigao mnogo golova, ali nisam igrao tri godine i očekivao sam godinu sa usponima i padovima. Na kraju, 13 ili 14 golova, još pet ili šest asistencija: dobar je to učinak za nekoga ko nije igrao tri godine. Potrudiću se i da popravim te brojke. Ovo je veliki korak napred za mene, iz Fiorentine u Milan, to je viši nivo. U Realu se jesam srozao, stvari se nisu odvijale na najbolji način, ali opet sam u jednom od najvećih klubova planete. Nadam se da ću imati i malo sreće i da ću se vratiti na stari nivo”.

Na kraju je naveo da mu je trener Stefano Pioli rekao da vjeruje u njega, ali ga mora slušati i da će dobro sarađivati.

Postavi odgovor