Foto: Peter Powell/Reuters

Fudbaler Liverpula, Mohamed Salah, mogao bi ljeto da pojača napad Juventusa, piše ”Gazeta delo Sport”.

Naime, Mohamedu Salahu ugovor ističe narednog ljeta, a iako pregovori o nastavku saradnje sa ”Redsima” traju već nekoliko mjeseci, i dalje nema naznaka da bi se on i uprava Liverpula mogli dogovoriti oko nastavka saradnje.

Sve to sa strane pomno prate glavni čelnici Juventusa. Oni su ovog zimskog prelaznog roka doveli veliko pojačanje u vidu Dušana Vlahovića, a sada imaju veliku želju da ga ”upare” sa prvom zvijezdom Liverpula.

”Gazeta delo sport” piše da je Juventus već uspostavio kontakt sa Salahom, te su mu ponudili platu od 12 miliona evra, za razliku od Liverpula gdje dobija 12,5 miliona evra po sezoni. Postavlja se pitanje da li će Salah pristati na manju platu, s obzirom na to da i u Liverpulu želi veća primanja.

Međutim, navodi se da postoje određeni mehanizmi koje bi u Juventusu mogli da iskoriste po pitanju uštede na Salahovoj bruto plati, što bi im osiguralo ponudu sa većim primanjima, a dodatni plus sa ”Staru damu” jeste i odlazak Paula Dibale čime će u klupskoj kasi ostati dodatnih 8,5 miliona evra.

Čini se kao da je pred Juventusom ogroman zalogaj, a u narednim danima bi se ova situacija sigurno trebala dodatno iskristalizovati, te ostaje da vidimo da li će Salah prihvatiti ovu ponudu ili će nastaviti pregovore sa Liverpulom.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime