Gettyimages

Jedan od najboljih golmana ikada, Iker Kasiljas za ESPN pričao je o srčanom udaru koji je doživio, ko ga je prvi nazvao i kako nakon jednog takvog iskustva gleda na život.

Na pomen imena legendarnog Ikera Kasiljasa ne možete da se ne sjetite bravura na golu madridskog Reala, Porta, ali i reprezentacije Španije. Jedan od onih sportista kojeg vole apsolutno svi ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu. Na njegovu, ali i našu sreću taj srčani udar koji je doživio 2019. godine nije bio dovoljno jak da postigne gol protiv čuvenog Ikera.

Od ranije je poznata informacija da tokom mandata Žozea Murinja u “kraljevskom klubu”, “Gospodin Specijalni” i Kasiljas nisu imali baš najbolji odnos. Baš kada je taj srčani udar u pitanju, španski golman otkrio je za američke medije da je prvi poziv nakon užasnog iskustva primio baš od Murinja.

“Nakon ovakvih stvari postaneš bliži sa ljudima koji ti nisu bili toliko bliski ranije. Mnogi ljudi ne znaju, ali upravo Murinjo je bio taj koji me prvi nazvao. Poslije tog događaja počeo sam više da se družim sa ljudima i da više cijenim život” – rekao je Kasiljas.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime