Klop: "Bio je to predivan momenat u meču iz koga ne može da se izvuče mnogo lijepih momenata"

Menadžer Liverpula Jirgen Klop izjavio je da je njegov tim mogao da pobijedi Luton, ali je dodao da je remi najpravedniji rezultat.

Fudbaleri Lutona i Liverpula odigrali su ranije bez pobjednika, 1:1 u 11. kolu Premijer lige.

“Morali smo da budemo bolji. Svaka čast Lutonu. Imali smo svoje momente, ali nismo bili dovoljno mirni da završimo posao u tim situacijama. Kada gubite 1:0 i dođete do izjednačenja, to je rezultat koji mora da vam se sviđa. Prije meča nisam mislio tako, ali na kraju ovo je rezultat koji su oba tima zaslužila” – rekao je Klop.

On je istakao da Liverpul nije imao najbolji dan.

Igrali smo bez kontra-presinga u prvom poluvremenu što uzimam prilično lično i rekao sam to i momcima. Ne sjećam se baš mnogo prilika da smo pobijedili, a da nismo osvajali lopte. Ali, ovo je jedan od onih dana. Ne postaje lakše kako vrijeme odmiče. Nije bio naš najbolji dan– istakao je Klop.

Liverpul je do izjednačenja stigao u 95. minutu.

Luton se odlično branio i zaista svaka čast kako su igrali, ali uglavnom je problem u nama. Morali smo više iz šansi koje smo imali. Ali, uvijek je težak zadatak da ostaneš do kraja koncentrisan. Mislim da nismo zaslužili više od boda. Mogli smo da pobijedimo, ako gledate šane koje smo imali, ali nismo zaslužili. Nije rezultat iz snova, ali dovoljno smo odrasli da ga prihvatimo” – rekao je menadžer Liverpula.

Jedini gol za Liverpul postigao je Kolumbijac Luis Dijas, koji je ušao u igru krajem drugog poluvremena.

Bio je to predivan momenat u meču iz koga ne može da se izvuče mnogo lijepih momenata. Luis je ušao kasno i postigao gol. Ali, to ne mijenja situaciju. Najvažnije je da njegov otac bude oslobođen. Predivno je što je imao želju da bude ovdje. Za nas je to izuzetno važan gol, za njega takođe veoma važan i veoma emotivan. Postigao je gol, ali ono što nam je istinski potrebno je da čujemo neke dobre vijesti iz Kolumbije” – istakao je Klop.

Roditelji fudbalera Liverpula Luisa Dijasa kidnapovani su prije osam dana u Kolumbiji dok su se vraćali kući kada su ih presreli naoružani napadači na motorima. Kolumbijska policija je odmah pronašla majku Luisa Dijasa, ali i dalje traga za njegovim ocem Luisom Manuelom Dijasom.

Postavi odgovor