Foto: Printscreen

Jirgen Klop je potpisao novi ugovor sa Liverpulom, potvrdili su iz kluba.

Iako mu stari ugovor ističe tek 2024. godine, klub i Jirgen Klop su odlučili unaprijed da produže saradnju na obostrano zadovoljstvo.

U saopštenju kluba se ne precizira do kada je potpisana nova saradnja, ali se pretpostavlja da će on na klupi ”Redsa” ostati do 2026. godine.

Postoji mnogo riječi kojima bih mogao da opišem svoje trenutno stanje. Oduševljen, skroman, privilegovan, počastvovan i uzbuđen bi bilo dobro za početak. Postoji puno stvari za voljeti u vezi sa ovim timom. Znao sam to prije nego što sam došao, potom sam se dodatno upoznao i sada to znam više nego ikada. Kao i svaka zdrava veza, moramo imati dvosmjerni odnos. Moramo odgovarati jedno drugom. Upravo to osjećanje, da smo stvoreni jedni za druge, me je dovelo ovdje i podstaklo da produžim ugovor. Postavio sam sebi pitanje da li je ostanak u Liverpulu i dalje prava stvar i sa svojim pomoćnicima sam stigao do potvrdnog odgovora” – kazao je Klop, pa nastavio:

”Kada su mi vlasnici iznijeli novu ponudu, postavio sam sebi pitanje koje sam iznio i u javnosti, a to je da li imam dovoljno energije koje ovo nevjerovatno mjesto zahteva od svog menadžera. Nije mi trebalo dugo vremena da pronađem odgovor i on je bio jednostavan. Zaljubljen sam u ovo mjesto i osjećam se dobro”.

Klop je na ”Enfild” stigao 2015. godine i od tada je započeo izgradnju nevjerovatnog tima koji je došao do svoje prve titule u Premijer ligi nakon 30 godina ”suše”, a pored toga je klupske police obogatio i peharom Lige šampiona, kao i trofejem Liga kupa, Superkupa Evrope i Svjetskog klupskog prvenstva.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime