foto: NFSBiH

Fudbaleri Hanze iz Rostoka ubjedljivo su poraženi u jedanaestom kolu njemačke Druge Bundelige od St. Pauli sa 4:0, a trener tima iz Rostoka Jens Hertel poslije meča je kritikivao bosanskohercegovačkog fudbalera Harisa Duljevića.

Haris Duljević je ušao u igru u 61. minutu u trenutku kada je njegov tim gubio sa 2:0, ali do kraja nije pokazao mnogo te je i trener Jens Hertel bio prilično nezadovoljan po okončanju utakmice.

“Da ja dobijem pola sata u tako važnoj utakmici pred 20.000 navijača, a da nisam igrao dugo dugo vremena, želio bih to da iskoristim” – rekao je trener Hanze na jedno novinarsko pitanje o Duljeviću, a potom dodao da se to odnosi i na sve fudbalere:

“Ne važi to samo za Harisa već za sve momke koji kasne za nama. Zbog toga nisam zadovoljan sa promjenama koje sam napravio. Uđu na 2:0, a utakmica završi 4:0”.

Nakon jedanaest odigranih utakmica Hansa se nalazi na 13. mjestu sa 11 bodova, a u narednom kolu očekuje je susret protiv Regensburga koji sa klupe predvodi bosanskohercegovački stručnjak Mersad Selimbegović.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime