Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters Photo

Treneru Barselone Ronaldu Kumanu sve više se drma klupa, a u strahu od otkaza Holanđanin je održao hitan sastanak sa medicinskim osobljem kluba, prenio je španski “As”.

Ronald Kuman održao je sastanak sa ljekarima i fizioterapeutima Barselone na kom je tražio odgovore na mnoga pitanja koja se tiču obnavljanja povreda pojedinih igrača, brzi oporavka i drugim stvarima, zatraživši od njih da u budućnosti daju preciznije informacije o težini povrede fudbalera.

Kuman je naveo primjer Pedrija koji neće skoro na teren, ali i Frenkija de Jonga na koga i dalje neće moći da računa, iako su ljekarske prognoze glasile da će se na terenu naći odmah poslije utakmice protiv Real Madrida.

Holandski stručnjak u dosadašnjem toku sezone nije mogao da računa na veliki broj igrača, rezultati Barselone nisu na zadovoljavajućem nivou, te je ostanak Kumana odavno stavljen pod znak pitanja.

Od mogućih 27 bodova u tekućoj sezoni ekipa sa “Nou Kampa” je osvojila tek 15 što nije nešto čemu su se navijači Barselone mogli nadati.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime