Foto: REUTERS/Albert Gea

Đoan Laporta je tokom nedavnog predstavljanja Danija Alveša koji se u Barselonu vratio nakon pet godina na pitanja novinara da li je moguć i povratak Lionela Mesija, odgovorio da on ne može isključiti mogućnost da se to desi, prenosi “ESPN UK”.

Dani Alveš se nedavno vratio u Barselonu nakon što je 2016. godine napustio klub u kojem je igrao osam godina. Prirodno, novinari su odma upitali predsjednika “Barse” Đoana Laportu da li postoji mogućnost povratka Lionela Mesija, ali i još jedne legende kluba Andresa Inijeste,  na šta je on odgovorio da ne isključuje tu mogućnost.

“Ne mogu da isključim tu mogućnost. Desilo se sa Danijem Alvešom koji je vidio u kakvoj smo situaciji i želio je da nam pomogne. Mi smo zahvalni na finansijskoj žrtvi koji je on podnio i Alveš želi da preokrenemo stvari na bolje”kazao je predsjednik Barselone.

Lionel Mesi je napustio tokom ljeta Barselonu nakon 21 godine boravka u klubu, što kroz omladinski pogon “La Masije”, što kroz igranje za prvi tim “Blaugrane”. On je prešao u redove Pari Sen Žermena za koji je do sada upisao osam nastupa i postigao tri gola.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime