Foto: Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Hrvatski fudbaler Mario Mandžukić objavio je kraj karijere, a na svom “Instagram profilu” postavio je dirljivu objavu.

Vijest je koja je stigla pomalo i neočekivano, iako se u posljednje dvije godine nije baš naigrao. Nakon srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, prestao je s igrama za reprezentaciju, a sada je zaključio i klupski dio svoje karijere.

Ovog ljeta mu je istekao polugodišnji ugovor s Milanom, koji se nije produžio. Nije našao novu destinaciju, pa je odlučio objesiti kopačke o klin.

Na društvenim mrežama postavio je emotivnu poruku.

“Dragi mali Mario, dok nosite ove kopačke, prve u životu, ne možeš ni zamisliti šta ćeš postići u fudbalu. Postizaćeš golove na najvećim pozornicama i osvajati najveće trofeje u dresovima najvećih klubova. U dresu najvećeg ponosa, hrvatske reprezentacije, ispisaćeš neke od najvažnijih trenutaka hrvatskog sporta. Uspjećeš jer ćeš na putu imati mnogo ljudi koji će vam pomoći, saigrači sa kojima ćeš se boriti, treneri od kojih ćeš učiti, navijači koji će podržati vas i porodicu, menadžeri i prijatelji koji će uvijek biti uz tebe. Bićeš zauvijek zahvalan svima njima! I iznad svega, uspjećeš jer ćeš uvijek dati sve od sebe, a na kraju karijere bićeš najponosniji na to. Mnogo ćeš se žrtvovati za fudbal, ali ćeš znati da je to vrijedilo zbog nevjerovatnih trenutaka koje si doživio. Prepoznaćeš pravi trenutak da završiš igračku karijeru, staviš ove kopačke u vitrinu i bićeš srećan što ni zbog čega ne žališ. Fudbal će uvijek biti dio vašeg života, ali ćeš se radovati novom poglavlju” – stoji u emotivnom obraćanju Mandžukića.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime