Marko Verati se vraća na veliku scenu: Potpisaće za evropskog giganta

Nekadašanji vezni fudbaler Pari Sen Žermena, Marko Verati, proteklog ljeta je potpisao za Al-Arabiju iz Katara, ali je nakon samo pola godine zažalio zbog tog poteza.

Marko Verati je nakon 11 godina u Pari Sen Žermenu tada odlučio da se za veliku svotu novca preseli u Katar, ali bi već ove zime mogao da se vrati u Evropu i ponovo zaigra na najvišem nivou.

Kako prenose mediji iz Španije, Čavi Ernandez je pozvao Veratija da dođe u Barselonu, usljed problema sa povredama u veznom redu katalonskog kluba. Gavi je zbog teške povrede završio sezonu, dok je Pedri podložan sve češćim povredama, što Čaviju ne ostavlja mnogo opcija i izbora kada je u pitanju januarski transfer rok.

Verati bi u Barselonu stigao na polugodišnju pozajmicu iz Al-Arabije, dok bi katalonski klub pokrio određen dio njegove plate iz Katara. Nema sumnje da bi Verati svojim iskustvom i kvalitetom bio ogromno pojačanje za Barselonu, koja će se u nastavku sezone boriti za titulu u Primeri, dok će se u osmini finala sastati sa Napolijem.

Postavi odgovor