Kilijan Mbape
Foto: REUTERS/Pascal Rossignol

Proslavljeni fudbaler sa naših prostora Predrag Mijatović je prokomentarisao situaciju oko potencijalnog prelaska Kilijana Mbapea u Real Madrid.

Predrag Mijatović je prvo kao fudbaler, te nakon toga i kao sportski direktor ostavio ogroamn trag u Real Madridu, a sada je progovorio o tome gdje bi zvijezda današnjice Kilijan Mbape mogao da nastavi svoju karijeru.

“Prema onome što ja znam, situacija je vrlo jasno. Ostat će još godinu dana u PSG-u i, kada mu se ugovor završi, potpisat će za Real Madrid, ali se u fudbalu nikada ne zna. Ako se desi da PSG igra dobro naredne sezone, možda i produži ugovor. Kako sada stvari stoje, vidim ga u dresu Parižana naredne sezone” rekao je Mijatović te istakao kako će Mbapeu biti izuzetno teško da odigra predstojeću sezonu u klubu gdje više ne želi da bude:

“Ako dođe u Real Madrid, mislim da će napraviti pravu odluku, jer će mu to dati novu dimenziju. Također, bit će pod pritiskom naredne sezone, jer nije lako provesti godinu dana u klubu u kome ne želiš da budeš”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime