Najtvrdokorniji navijači Intera pronašli krivca za loše rezultate, a nije Inzagi

Najtvrdokornije pristalice Intera “Curva Nord” su putem svoje “Facebook” objave označili jedne od glavnih krivaca za nedavne loše rezultate njihovog kluba, prenosi “Football Italia”.

“Mi smo bombardovani od strane histeričnih navijača sa društvenih mreža sa zahtjevima o revoluciji, naravno uvijek preko leđa drugih (najčešće naših). U realnosti, kada sve sagledamo iz kompletne perspektive, situacija je mnogo kompleksnija od hitro izgovorenog Inzaghi-out”saopštili su iz “Curva Nord” pa nastavili:

Ključne tačke su svakako da je toleranciji kraj, trener Simone Inzagi je sigurno napravio greške, ali nema izgovora za igrače koji, od pamtivijeka, omanu u ovakvim situacijam i stavljaju svoj ego ispred grupe.

I to sve nije dobro za nas. Kada se igrači vrate sa internacionalnih dužnosti, kada se ekipa promijeni, svi moraju da se suoče sa svojim odgovornostima. Mi se borimo zajedno, mi iz loše situacije izlazimo zajedno”.

Podsjetnika radi, ovakav odgovor najvatrenijih pristalica Intera “Curva Nord” je došao nakon što je njihov tim poslije loših rezultata iz proteklih sedmica juče pretrpio novi poraz od Udinezea u gostima sa konačnim rezultatom od 3:1.

Postavi odgovor