Nevil
Foto: Reuters/Lee Smith

Geri Nevil, bivši fudbaler Mančester junajteda je oštro kritikovao igrače koji trenutno nastupaju za ovaj klub, jer se prema njegovim riječima ne trude dovoljno.

Nakon što je Roj Kin ismijao te napao Nemanju Matića nakon njegovih komentara kako voli svaki klub u kom je igrao, sada se baražu uvreda kolega srpskog veznog igrača pridružio i Geri Nevil.

Prema Nevilu fudbalerima Junajteda bi sada najviše valjala ona jedna “disciplinska”, jer kako on smatra ovi preplaćeni fudbaleri trebaju da se saberu i da počnu da ginu za dres “Crvenih đavola”.

“Mančester junajted je tip ekipe kojoj bi svaki navijač tokom utakmice želio dati batine. Igračima su potrebne batine, jer daju loš primjer radnom etikom. Ne rade ništa ono što roditelji i učitelji pričaju djeci svaki dan”započeo je svoj baraž kritika ka igračima Junajteda Nevil, nakon čega je zaključio:

“Pogledajte koliko prostora ostavljaju. To je nevjerovatno. Niko u ligi ne ostavlja prostora kao oni. Pogledajte gdje je Markus Rašford, on se i ne kreće”

Mančester junajted se trenutno grčevito bori za mjesto koje vodi u Ligu šampiona, ali prema prethodnim rezultatima koje ovaj klub bilježi sve se čini da su daleko od tog cilja.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime