Photo: Getty images

Prije samo nekoliko dan Votford je šokirao odlukom da otpusti trenera Vladimira Ivića, ali to nije bio razlog da se sada već bivši šef stručnog štaba “Stršljenova” biranima riječima i lijepim gestom ne obrati klubu i navijačima.

“Dragi Stršljenovi, želim da se zahvalim svim navijačima na podršci koja mi je pružena za vrijeme provedeno na mjestu menadžera Votforda. Šteta je što niste mogli da budete uz nas zbog pandemije virusa korona, a siguran sam da svojim navijanjem dajete veliku dozu dodatne energije kada ste na tribinama. Napuštam klub zahvalan na radu koji smo moj tim i ja obavili sa igračima i bila mi je velika čast dobiti nagradu za menadžera mjeseca koju ovom prilikom želim podijeliti sa igračima i navijačima.” – započeo je u svom pismu Ivić, a zatim nastavio:

“Votfordu želim sve najbolje, a ako se dogodi da na kraju sezone slavite plasman u Premijer ligu biću još ponosniji zbog svog doprinosa klubu tokom prvih 20 utakmica u ovoj sezoni. Srećan Vam Božić i želim Vam sve najbolje”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime