Printscreen

Fudbaler Barselone Đerar Pike izjavio je u emisiji “El Hormiguero” da osjeća veći pritisak otkako je katalonski klub preuzeo Čavi Ernandez koji mu je nekada bio saigrač.

Čavi je nedavno preuzeo Barselonu, a na pitanje voditelja koliko je dobro to što mu je trener nekadašnji saigrač Đerar Pike je rekao da mu je to stvorilo dodatni pritisak.

“Dolazak Čavija mi je stvorio dodatni pritisak, jer ne želim da ga iznevjerim. Želim da pružim svoj maksimum zbog njega. Ako ne igram najbolje, osjećam da ću ga razočarati” – rekao je Pike pa prokomentarisao kako se osjećao nakon odlaska Lionela Mesija iz kluba:

“Bilo je teško, jer smo igrali zajedno veoma dugo. Bilo je teško i sa profesionalnog i sa privatnog aspekta. Stvari se nisu odvijale dobro po nas na početku sezone. Srećan sam što je dobio sedmu Zlatnu loptu, to je dokaz da je najbolji svih vremena”.

pike, Pike: “Radije bih umro nego igrao za Real”
REUTERS/Albert Gea

Fudbaler Barselone je potom upitan da li postoji šansa da do kraja karijere zaigra za Real Madrid.

“To je nemoguće. Radije bih umro, nego igrao za Real. Ne mogu ništa da mi ponude“ – iskren je bio Pike koji je potom otkrio planove po završetku profesionalne igračke karijere:

“Mnogi saigrači su mi rekli da je teško kada se penzionišeš. Od djetinjstva pratiš određenu rutinu, a onda se sve promijeni. Moraš da se prilagodiš na novi život. Teško je. Fudbaleri uglavnom nisu spremni na tu promjenu. Ja se već godinama pripremam za to, investirao sam u određene poslove, imaću šta da radim kada napustim fudbal“.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime