Luka Jović
Foto: REUTERS/Jennifer Lorenzini

Predsjednik Fiorentine Daniele Prade je stao u odbranu Luke Jovića kojeg su navijači iskritikovali nakon jučerašnjeg finala Kupa Italije. 

Luka Jović je juče ušao u drugom poluvremenu finala Kupa Italije kada je njegova Fiorentina gubila sa 2:1 te je do kraja susreta imao tri izuzetne prilike da poravna rezultata.

Na kraju on niti iz jedne nije postigao gol zbog čega su ga navijači Fiorentine žestoko iskritikovali, ali je predsjednik kluba Daniele Prade stao na njegovu stranu.

“On je momak koji je sada pun osjećanja, izašao je na teren i napravio je tri ili četiri šanse. Biti napadač je nevjerovatna stvar te se nekada desi da kada te god lopta dodirne ti postigneš gol. On to nije uspio uraditi protiv Intera, ali će se prije ili kasnije stvari promijeniti za njega”rekao je Prade pa dao hrabro predskazanje:

“Nakon meča sam mu rekao da će dati odlučujući gol u finalu Lige konferencija. Što se tiče samog finala sve je to bilo prelijepo za nas te je suđenje bilo perfektno. Ne možemo se žaliti niti sekunde, a sa sobom samo nosimo gorak ukus zbog poraza”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime