Ostavio ogroman utisak: Real Madrid i Totenhem poslali zahvalnice za Bejla nakon penzionisanja

Danas je odjeknula vijest gdje je Geret Bejl saopštio javnost da se penzioniše od profesionalnog igranja fudbala, a sada su mu zahvalnice poslala i njegova dva bivša tima.

Geret Bejl je tokom 17 godina profesionalnog bavljenja fudbala odlučio da okači kopačke o klin, a malo je reći da je igrač iz Velsa ostavio ogroman utisak na sport.

On je tako tokom svoje karijere odigrao 553 klupske utakmice na svim takmičenjima te je postigao 185 golova, a za reprezentacija Velsa je postavio rekord kao igrač sa najviše nastupa (111) te najviše pogodaka u istoriji nacije (41).

RTXB5TJH
Foto: Scott Heppel/Reuters Photo

Samim tim, dva kluba gdje je Bejl tokom svoje karijere ostavio najviše utiska, odnosno Real Madrid te Totenhem, su odlučili da fudbaleru iz Velsa pošalju zvanične zahvalnice.

Real Madrid, klub kojem je pomogao da osvoji pet trofeja Lige šampiona se zahvalio Bejlu na neizmjernom doprinosu u tim pohodima te je “Kraljevski klub” poželio sreću njemu i njegovoj porodici.

Takođe ni Totenhem, gdje se Bejl proslavio svojom električnom brzinom te nevjerovatnim slobodnjacima nije propustio priliku da se zahvali Velšaninu, te su poput Real Madrida poželjeli sve najbolje igraču koji je za njih odigrao 203 utakmice te postigao 55 golova.

Postavi odgovor