Tuluz deklasirao Okser: Ren se kući vraća poražen i igrački okrnjen

Kompletirano je pet utakmica 18. kola francuske Lige jedan u kom je Tuluz sa 5:0 deklasirao Okser u gostima, dok se Ren svojoj kući vraća poražen te bez dva fudbalera.

Okser je na svom terenu dočekao Tuluz te je na kraju upisao svoj četvrti uzastopni poraz u Ligi jedan, a što je još gori u potpunosti ubjedljiv.

Naime, gostujući Tuluz je bio nemilosrdan te je domaćem sastavu u mrežu stavio čak pet komada, a strijelci su bili Fares Čaibi, Entoni Rual, Branko van den Bumen, Zakarija Abukal te Tis Dalinga.

Ren
Foto: REUTERS/Stephane Mahe

Još jedan neprijatan poraz, ali ne rezultatski, je doživio Ren koji je na gostovanju poražen od domaćeg Klermona sa 2:1, ali je takođe i ostao bez dva fudbalera.

Prvo je Bendžamin Borigud u 77. minutu dobio drugi žuri karton, a nakon njega je u 83. minutu Varmed Omari dobio direktan crveni karton čime je Ren ostao bez dva fudbalera na terenu.

Što se tiče strijelaca na ovom susretu, za poraženi Ren strijelac je bio Arnaud Kalimuendo, dok su u trijumfalnom timu precizni bili Grejon Kjei i Johan Gastijen.

Trenutno je na rasporedu i preostalih pet utakmica 18. kola francuske Lige jedan, a stanje na tabeli ovog šampionata možete pogledati u nastavku:

Standings provided by Sofascore

Postavi odgovor