Foto: REUTERS/Murad Sezer

Nakon što je sportski direktor Intera Bepe Marota izrazio želju da u redove svog tima dovede Miralema Pjanića, sada je sve to prokomentarisao i poznati italijanski novinar Fabricijo Romano.

Miralem Pjanić se ove sezone nalazi u redovima Bešiktaša kao pozajmljen fudbaler Barselone, te se već dovodi u pitanje gdje će ovaj bosanskohervegovački igrač završiti kada istekne pozajmica.

Kako Pjanić više nije u planovi Čavija, pojavila se informacija da će on od narednog ljeta postati igrač Intera, a tu mogućnost je sada prokomentarisao i poznati italijanski sportski novinar Fabricijo Romano.

“Pjanić kao zamjena za Brozovića? Igrač će doći, Inter je zainteresovan za Pjanića, ali ne znam šta će tu biti. Ima ugovor sa Barcelonom koji je veoma visok, vidjećemo”rekao je Romano i zatim se osvrnuo na moguće promjene u Interu:

“Perišić želi ostati, ubrzo će biti održan još jedan sastanak, u Interu su veoma optimistični dok situacija sa Handanovićem treba biti razjašnjena. Inter želi brzo riješiti golamsnko pitanje, a Samir se mora brzo odlučiti da li ostaje ili ide. Prvi golman će biti Onana od sljedeće godine, ostaje pitanje rezervnog čuvara mreže”.

Bilo bi veoma zanimljivo vidjeti Pjanića u dresu Intera pogotovo iz razloga što bi teren dijelio sa kolegom iz reprezentacije Bosne i Hercegovine, Edinom Džeko.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime