Ronaldu ponovo pala cijena: Portugalac nije ovako malo vrijedio još od dolaska u Junajted

Renomirani njemački sajt “transfermarkt” je objavio informaciju kako je portugalskoj superzvijezdi Kristijanu Ronaldu ponovo pala tržišna cijena.

Kristijano Ronaldo je svoju najveću tržišnu vrijednost tokom karijere imao kao fudbaler Real Madrida i to tačnije četiri puta kada ste za njegove morali da izdvojite minimalno 120 miliona evra.

Posljednji put je Ronaldo toliko vrijedio u januaru 2018. godine, a sada pet godina nakon toga priča je totalno drugačija te je njegova tržišna vrijednost pala za više od deset puta.

Tržišna vrijednost Ronalda
Foto: Printrscreen

Naime, prema najnovijim informacijama popularnog sajta “transfermarkt” koji je specijalizovan za transfere te tržišne vrijednosti fudbalera, Ronaldo sada košta “tek” 15 miliona evra.

Naravno na ovakvu cijenu sigurno utiče što Portugalac sada ima 37 godina te ne nastupa u Evropi, već je od zime fudbaler kluba iz Saudijske Arabije, odnosno Al Nasra.

Ipak, kada se još više zagledamo u kompletnu situaciju vidimo da Ronaldo nije imao ovoliko nisku cijenu još od oktobra 2004. godine kada je tada uzbudljivi 19-godišnji napadač igrao za Mančester junajted te je vrijedio 18 miliona evropskih novčanica.

Postavi odgovor