Ronaldo pokazao veličinu: Portugalac spreman da pomogne Junajtedovim omladincima

Kristijano Ronaldo je u nedavnom intervjuu pokazao da je spreman da pomogne mladim fudbalerima Mančester junajteda, prenosi “Manchester Evening News”.

Portugalska gol mašina i jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo je poznat po tome što je uvijek glavna zvijezda tima, te se dosta stvari podređuje njemu.

Ipak, Ronaldo koji sada ima 37 godina je u nedavnom intervjuu pokazao kako je spreman da se posveti razvoju tima i što je još bitnije, razvoju mladih fudbalera Mančester junajteda.

RTS7FOY4
Foto: REUTERS/Phil Noble

“Morate da date mladim igračima vremena, da im ponudite šansu, i da ih pustite da rastu te da se razvijaju bez velikog pritiska, ali je moja glavna poruka ta da moramo dati šansu za igru mlađim generacijama”kazao je Ronaldo pa dodao:

“Oni razumiju da se za uspjeh morate žrtvovati, morate vrijedno raditi, imati snažnu radnu etiku, posvećenost, i naravno da ću ja ovoj djeci dati savjet i moje mišljenje jer želim da im pomognem”.

Ronaldo se ove sezone vratio u redove Mančester junajteda koji nije imao najbolju sezonu, ali je Portugalac ponovo pokazao da je ubitačni strijelac te je na 38 utakmica u svim takmičenjima postigao 24 gola.

Postavi odgovor