aguero
Foto: REUTERS/Albert Gea

Šokantne vijesti dolaze iz Španije jer prema navodima medija Serhio Aguero neće moći više profesionalno da se bavi sa fudbalom zbog problema sa srcem, prenosi “Sport Bible”.

Napadač Barselone Serhio Aguero je u napustio teren u 41. minuti meča sa Alavesom zbog otežanog disanja pri čemu je odma upućen u bolnicu na pregled. Par dana nakon toga je došla vijest iz katalonskog kluba da će on pauzirati najmanje tri mjeseca prije nego se vrati na teren.

“Aguero je nedostupan za odabir u naredna tri mjeseca, a efektivnost učinka njegovog tretmana biće procijenjena u svrhu otkrivanja potencijalnog vremena izbivanja sa terena”kazali su ljudi iz Barselone.

Šokantne, Šokantne vijesti stižu iz Barselone: Velike šanse da Serhio Aguero više nikad ne zaigra
Foto: REUTERS/Albert Gea –

Ipak iz navoda španskog medija “Catalunya Radio” dolazi tvrdnja da postoji velika šansa da Aguero više nikada ne zaigra fudbal zbog problema sa radom srca. Ovo nije sto posto odlučeno i tačna situacija će se znati kroz par mjeseci.

Argentinski napadač nije jedini u redovima “Barse” koji ima srčanih problema jer član ženske ekipe Karolina Graham Hansen takođe ima poteškoće slične Aguerovim.

Razlika između njih dvoje je ta što je njen problem benigne prirode i ona će sigurno nastaviti sa fudbalom, dok Aguerova aritmija nije i njegovi srčani problemi su deklarisani kao mnogo kompleksniji i ozbiljniji.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime