Foto: Gettyimages
, Pioli: “Milan ne treba mnogo novih pojačanja”
Foto: Gettyimages

Trener Milana Stefano Pioli rekao je da njegova ekipa ima potreban kvalitet za najviši plasman u ligi, te da im nije potrebno mnogo novih pojačanja, prenosi Football-italia.

“Milan ne treba mnogo novih igrača, samo poboljšanja na pravim pozicijama. Siguran sam da će klub naći prava rješenja. U stalnom sam kontaktu sa izvršnim direktorom Ivanom Gazidisom, Paolom Maldinijem i Frederikom Masarom. Zajedno ćemo dati sve od sebe da poboljšamo ovaj tim”, naglasio je Pioli.

Pioli se osvrnuo na značaj Zlatana Ibrahimovića za ekipu i istakao da se raduje nastavku saradnje sa Šveđaninom, a pohvalio je i uticaj golmana Đanluiđija Donarume.

“Zlatan je veliki profesionalac. On uči mlade igrače i njegov uticaj ne ekipu je je veoma veliki. Njegova tajna je stalna želja za pobjedom i napretkom. Donaruma je veliki talenat, jedan je od najboljih golmana svijeta, ali još uvijek ima mjesta za napredak”.

Milan je prethodnu turbulentnu sezonu završio na  šestom mjestu, a upravo je Stefano Pioli unio potrebnu stabilnost i autoritet u ekipu, a da li će tako biti i naredne sezone vidjećemo.

3 Komentari

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime