Foto: Printscreen

Januarski prelazni rok uvijek ponudi zanimljive transfere, a šef stručnog štaba Barselone Ronald Kuman rekao je da ima spisak igrača koje želi vidjeti u katalonskom sastavu, ali ne pita se samo njega, već čelne ljude u Blaugrani.

“Napravio sam spisak naših slabosti, kao i igrača za koje vjerujem da bi njihovim dovođenjem dali izuzetan doprinos. Svaki trener gleda na januar kao vrijeme kada treba da pojača svoj tim. Nisam ni ja drugačiji, ali sve zavisi od kluba“ – rekao je Holanđanin za predstavnike španskih medija.

Barselone je trenutno peti tim najvišeg ranga španskog fudbala, a osvojili su 28 bodova poslije 16 odigranih utakmica. To nije u rangu katalonskog tima koji smo gledali u prethodnih deset godina, a kratak odgovor na pitanje zašto je to tako ponudio je trener Kuman:

“Zbog velikog broja odigranih utkamica i gustog kalendara ne stižemo da treniramo kako treba, a iz istih razloga niti oporavak nije onakav kakav bi trebalo da bude”.

Sudeći po odgovoru jako slab alibi ima Holanđanin za loše rezultate u ovoj sezoni, a da li će se nastaviti u istom ritmu preostaje nam da vidimo u večerašnjem duelu Primere kada će im protivnik biti uvijek neugodni Atletik Bilbao.

Početak utakmice na stadionu “San Mames” u pokrajini Baskiji zakazan je 21 čas.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime