Gettyimages

Žoze Murinjo je rekao da je Geret Bejl sa povredom uradio trening, a to se kosilo sa verzijom 31-godišnjaka, koji je na svom Instagramu objavio “Dobar trening danas“, dan prije utakmice sa Evertonom.

Portugalac očigledno nije zadovoljan Bejlom, označivši njegovu objavu na društvenim mrežama totalno pogrešnom jer nagovještava da je spreman za igru, iako nije bio.

Murinjo, Murinjo: “Postojala je kontradiktornost između njegove objave i stvarne situacije na treningu”
Foto: Printscreen


Postojala je kontradiktornost između njegove objave i stvarne situacije na treningu. Od početka sezone, u odnosu na sve, trudio sam se biti vrlo privatan i držati sve u zatvorenom krugu, ali smatram da moram riješiti situaciju. Vjerovatno objava nije bila ni njegova odgovornost, tu je rečeno da je trening bio sjajan, što je bila potpuna laž. Kada te me već pitali, da vam dam uvid u stvarnu stranu događaja. Geret se nije osjećao dobro, tražio je skeniranje noge, dobio ga je. Skeniranje nije pokazalo povredu, ali on se i dalje osjećao loše.Mi treneri i medicinski radnici, nikada se ne možemo protiviti osjećajima igrača” – rekao je Murinjo, a prenio je “DailyMail.

Pozajmljeni igrač Real Madrida ove je sezone samo dva puta je startovao u Premijer ligi, a bio je neiskorištena zamjena u posljednja dva meča.

4 Komentari

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime